ДЕПАРТАМЕНТ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я

ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

На підприємствах та у закладах громадського харчування області посилять контроль за дотриманням карантинних вимог

Це рішення прийняли на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 8 липня у Тернопільській облдержадміністрації.

Крім того, комісія доручила Управлінню Держпродспоживслужби та Управлінню Держпраці посилити контроль за здійсненням протиепідемічних заходів на виробництвах, де працює понад 250 осіб.

Станом на 8 липня в області з діагнозом COVID-19 госпіталізовано 116 осіб, з них 19 — у важкому стані. На амбулаторному лікуванні перебуває понад 700 осіб.


За інформацією Тернопільської ОДА


Читайте також